Rondvaart Giethoorn

Rondvaart GiethoornRondvaart Giethoorn

Als u op het punt staat een rondvaart Giethoorn te boeken, dan is het heel goed dat wij u op deze site treffen. Wij bieden deze mogelijkheid namelijk aan iedereen die interesse heeft om een rondvaart Giethoorn te boeken. U vindt ons aan de Binnenvaart in Giethoorn. Veel dagjesmensen uit binnen- en buitenland gingen u al voor. En niet voor niets. U kunt bij ons namelijk kiezen uit meerdere rondvaarten. Giethoorn is een schitterend, pittoresk dorpje dat u het beste kunt bekijken vanaf het water. Giethoorn is een van de weinige dorpen in Nederland, nagenoeg alleen opgebouwd uit waterwegen. Straten zijn er bijna niet en het centrum is niet bereikbaar per auto. Verder is de omgeving met onder andere de Wieden een van de mooiste regio’s in de kop van Overijssel. Het is dus absoluut de moeite waard om een rondvaart Giethoorn te boeken. Bent u hier nog nooit geweest? Plan dan uw volgende dagje uit naar dit schitterende dorpje.

Een fluisterboot huren? Giethoorn is the place to be!

Wanneer u een dagje vrij heeft, is Giethoorn the place to be. Wanneer een rondvaart Giethoorn niets voor u is, kunt u natuurlijk ook een fluisterboot huren in Giethoorn te alle rust te bekijken. Alleen, samen of met vier huurt u een fluisterboot bij ons en na een duidelijke complete uitleg kunt u vertrekken. Van ons krijgt u een routebeschrijving mee of u download de app terplaatse. Wilt u ook aanleggen bij een van de vele restaurantjes langs de route, kunnen wij op de dag zelf al een reservering voor u doen. Zo weet u zeker dat u de beste plekjes krijgt aan het water. Dan nog enkele pluspunten wanneer u een fluisterboot huurt bij ons in Giethoorn:

• fluisterboten varen met elektromotoren, door accu’s aangedreven motoren en maken daardoor nauwelijks geluid; u kunt dus in alle rust genieten
• u heeft geen vaarbewijs nodig en mag dus zelf de fluisterboot besturen; u kunt dus gaan en staan waar u wilt
• u zult onze prijs – kwaliteitverhouding weten te waarderen; wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ontspannen in de natuur

Een unieke ervaring om te ontspannen in de natuur is met een bootje het water op te gaan. Wanneer u een perfecte locatie zoekt om dit te doen, is dit bij uitstek Giethoorn. Of u nu een met een rondvaart Giethoorn wilt bezoeken of zelf wilt varen met een fluisterboot, bij ons kunt u voor beiden terecht. Met een rondvaart Giethoorn bezoeken betekent dat u in alle rust kunt genieten van de schone natuur, de mooie verhalen te horen krijgt van de uitstekende gidsen en optimaal uw tijd kunt besteden. Wilt u uw eigen tempo bepalen op uw dagje uit? Huur dan een fluisterboot. Giethoorn bestaat voor het grootste deel uit water en u kunt overal komen. Zelfs daar waar men met de auto niet mag en kan komen, namelijk het schitterende centrum van Giethoorn. En wat dacht u van De Wieden, de plassen in de direkte omgeving van Giethoorn. Bezoek de eendenkooi of ga lekker zwemmen in de ondiepe wateren rond Giethoorn. Ontspannen in de natuur in optima forma.

Varen met een groep

Zijn jullie ook watersport liefhebbers? Kom dan met z’n allen naar Giethoorn. Giethoorn is bij uitstek geschikt om een heerlijke dag te beleven op het water. Wat dachten jullie van een dagje zeilen op het Bovenwijde, een van de plassen ten noordwesten van Giethoorn. Een boottochtje is leuk voor alle leeftijden. Een zeilpunter huren? Geen enkel probleem bij ons. We hebben verschillende boten voor u voorhanden.
Ook samen met de kinderen is het heerlijk varen in de omgeving van Giethoorn. U kunt als gezin mee met een groepstocht, een rondvaart Giethoorn beleven. Of u huurt zelf een punter of een zeilpunter. Natuurlijk kunt u ook een eenvoudige punter huren met een elektromoter. Een fluisterboot noemen ze dit. Uw kinderen kunnen op bijna alle plekken overigens heerlijk zwemmen. Het water is bijna nergens dieper dan 1 meter.

Niet langer getreuzeld dus, vraag vandaag nog de informatie aan om een leuke dag uit in te boeken. Een echte fluisterboot huren? Giethoorn is the place to.

button